Kevätkausi käyntiin, tervetuloa mukaan!
Julkaistu: 02.01.2023 15.04

Kevätkausi käyntiin, tervetuloa mukaan!

Kuvassa RJK:n joukkueet kaudella 2022-2023. Kaikissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Tervetuloa mukaan toimintaan!


Raahen Jääkiekkoklubin toiminta kaudella 2022-2023

Raahen Jääkiekkoklubi on raahelainen jääkiekkoon keskittyvä junioriurheiluseura.

Raahen Jääkiekkoklubin toiminnan tavoitteita ovat:

● urheilullisen harrastuksen tarjoaminen seutukunnan lapsille ja nuorille

● sosiaalisuuden ja yhteistyökyvyn kehittäminen

● urheilulliseen elämäntapaan kasvattaminen

● positiivisten kokemusten ja onnistumisen elämyksien mahdollistaminen

● terveen itsetunnon kehittäminen ja kasvattaminen

● jääkiekkkoharrastuksen alueellinen edistäminen

● yhtenäisen pelaajapolun rakentaminen kiekkokoulusta edustusjoukkueeseen


Jokaisessa joukkueessa on pätevät, koulutetut valmentajat, jotka kehittävät omaa osaamistaan ja seuran yhteistä valmennuslinjaa valmennuspäällikkömme Jyri Junnilan johdolla. Näin pystytään varmistamaan sekä joukkueen että yksilön näkökulmasta laadukas ja kehittävä valmennus.

Raahen Jääkiekkoklubin tavoitteena on pitää jääkiekko taloudellisesti kaikkien saavutettavissa olevana harrastuksena. Toiminta järjestetään suurimmaksi osaksi talkoo- ja vapaaehtoisvoimin, joten harrastamisen kustannukset saadaan pidettyä matalina.

Raahen Jääkiekkoklubista löytyy pelipaikkoja kaikenikäisille jääkiekkoilijoille aloittelevista pikkujunnuista jo pidempään harrastaneille, uutta pelipaikkaa etsiville vanhemmille junioripelaajille. Tällä kaudella Raahessa pelataan ikäluokissa U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U17 ja U19. Kaikkein nuorimmille aloitteleville pelaajille on tarjolla laadukkaasti ja suunnitelmallisesti järjestetty Leijona-kiekkokoulu.

Joukkueharjoittelun tukena Raahen Jääkiekkoklubin joukkueille tarjotaan maalivahtivalmennus sekä toisen asteen opiskelijoille kahdesti viikossa aamuharjoitukset yhteistyössä Raahen lukion ja Raahen Porvari- ja kauppakoulun yhteisen urheiluakatemian kanssa. Myös koulutuskeskus Brahen opiskelijat voivat osallistua urheiluakatemian aamujäille.

Lisätietoja kaikkien ikäluokkien osalta antaa:

Jyri Junnila, valmennuspäällikkö

puh: +358 41 318 5208

rjk.valmennuspaallikko@gmail.com

www.raahenjaakiekkoklubi.fi