Raahen Jääkiekkoklubi etsii valmennuspäällikköä
Julkaistu: 14.02.2023 22.54

Raahen Jääkiekkoklubi etsii valmennuspäällikköä

Raahen Jääkiekkoklubi on juniorijääkiekkoseura, jonka alaisuudessa lajia harrastaa noin 240 junioria aina Leijona-kiekkokoulusta U20-ikäisiin. Muodostamme seurayhteisön paikallisen edustusjoukkueen Raahe-Kiekon kanssa. Lisäksi toimimme tiiviissä seurayhteistyössä Jokilaaksojen alueen jääkiekkoseurojen kanssa. Seuramme tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille laadukasta harrastustoimintaa, kasvattaa lapsia urheilulliseen elämäntapaan ja tarjota heille mahdollisuus kehittyä jääkiekossa yksilönä ja joukkuepelaajana. Olemme mukana tarjoamassa urheiluakatemiavalmennusta toisen asteen oppilaitosten opiskelijoille. Seuramme on valmennuspäälliköä lukuunottamatta vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys ja etsimmekin nyt päätoimista valmennuspäällikköä nykyisen valmennuspäällikön Jyri Junnilan jatkaessa Oulun Kärpät 46 ry:n valmennuspäälliköksi.

Valmennuspäällikkönä pääset kehittämään seuran toimintaa sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtäväkenttään kuuluu

  • vastuu seuran urheilu-, valmennus- ja kilpailutoiminnan linjauksista
  • alueellisen pelaajapolun kehittäminen
  • seuramme valmentajien esihenkilönä toimiminen
  • valmentajien koulutuksesta huolehtiminen
  • yhteistyö seuran johtokunnan kanssa
  • koulu- ja oppilaitosyhteistyö sekä perusopetuksen että toisen asteen oppilaitosten kanssa
  • Leijona-kiekkokoulun toiminnan ohjaaminen, koululaiskerhojen pitäminen
  • urheiluakatemian jääkiekkotoiminnan kehittäminen yhteistyössä opetustoimen kanssa
  • yhteistyö Raahen kaupungin liikuntatoimen kanssa
  • muut johtokunnan määräämät tehtävät

Koulutuksesi voi olla ensisijaisesti joko liikunta- tai kasvatusalalta. Lisäksi olet suorittanut vähintään Suomen Jääkiekkoliiton valmentajan koulutuskokonaisuuden perustason.

Edellytämme sinulta lajivalmennustaitojen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, sosiaalista pelisilmää ja pedagogista näkemystä eri-ikäisten lasten kasvatustoiminnan ohjaamisesta, sitoutumista seuramme työskentelyyn ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten, erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Omaat selkeän näkemyksen valmennuksellisesta kehittämislinjasta ja haluat tarjota omaa osaamistasi seuramme valmentajille. Hallitset tietotekniikan käytön.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen valmennuspäällikön tehtävästä.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään sähköpostitse 14.3.2023 mennessä osoitteeseen juha.karsama@gmail.com.

Työn alkamisaika on 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan, työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa Raahen Jääkiekkoklubin puheenjohtaja Juha Kärsämä 0400783 978

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura