Raahen Jääkiekkoklubin maksuton Leijona-kiekkokoulu
Julkaistu: 09.12.2023 00.00

Raahen Jääkiekkoklubin maksuton Leijona-kiekkokoulu

Kutsumme kaikki perheen pienimmät jääkiekosta kiinnostuneet lapset tutustumaan Leijona-kiekkokouluun.

Ensimmäinen varsinainen Leijona-kiekkokoulun harjoitus on sunnuntaina 3.9.2023 klo 11.45, paikalle on hyvä tulla noin puolta tuntia aiemmin. Myös Leijona-kiekkokoululaiset ovat tervetulleita HOKISTARTTI-tapahtumaan kaikkein pienimpien jääharjoitukseen klo 12.45, paikalle noin puolta tuntia aiemmin.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa.

Voitte halutessanne ilmoittautua jo ennakkoon Leijona-kiekkokouluun. Taitojen karttuessa kiekkokoulusta voi siirtyä joukkueeseen myös kesken kauden. Leijona-kiekkokoulu on 8-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Raahen Jääkiekkoklubi tekee ilmoittautuneille Leijona-kiekkokoululaisille kiekkokoulurekisteröinnin, joka sisältää Pohjolan Sporttiturvavakuutuksen.

Leijona-kiekkokouluissa opetetaan luistelun ja jääkiekon saloja leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Ilmoittautuminen RJK:n maksuttomaan Leijona-kiekkokouluun

Lisätiedot:

044 536 8259 Juho Muikkula

044 363 7605 Ilkka Niemitalo

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura