Raahen Jääkiekkoklubin toiminta kaudella 2023-24
Raahen JääkiekkoklubiJulkaistu: 05.05.2023 23.45

Raahen Jääkiekkoklubin toiminta kaudella 2023-24

Raahen Jääkiekkoklubi on raahelainen jääkiekkoseura. Järjestämme harrastustoimintaa pääasiassa lapsille ja nuorille, suunnitelmissa on laajentaa tulevalla kaudella toimintaa laajenee aikuisille suunnattuun matalan kynnyksen tarjontaan.

Raahen Jääkiekkoklubin toiminnan tavoitteita ovat:

● urheilullisen harrastuksen tarjoaminen seutukunnan lapsille ja nuorille

● sosiaalisuuden ja yhteistyökyvyn kehittäminen

● urheilulliseen elämäntapaan kasvattaminen

● positiivisten kokemusten ja onnistumisen elämyksien mahdollistaminen

● terveen itsetunnon kehittäminen ja kasvattaminen

● jääkiekkoharrastuksen alueellinen edistäminen

● yhtenäisen pelaajapolun rakentaminen kiekkokoulusta edustusjoukkueeseen

Jokaisessa joukkueessa on pätevät, koulutetut valmentajat, jotka kehittävät omaa osaamistaan ja yhtenäistä valmennuslinjaa seuran valmennusvastaavien ohjauksessa. Näin pystytään varmistamaan sekä joukkueen että yksilön näkökulmasta laadukas ja kehittävä valmennus. Noudatamme Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoiminnan ohjeistusta harjoittelun laadusta ja määrästä kunkin ikäluokan aikana.

Raahen Jääkiekkoklubin tavoitteena on pitää jääkiekko taloudellisesti kaikkien saavutettavissa olevana harrastuksena. Toiminta järjestetään suurimmaksi osaksi talkoo- ja vapaaehtoisvoimin, joten harrastamisen kustannukset saadaan pidettyä matalina. Kustannuksiin on myös mahdollista hakea Suomen Jääkiekkoliiton tukea, hakuprosessi käydään läpi kahdesti vuodessa, keväällä tukea voivat hakea vanhemmat, syksyllä nuoremmat pelaajat

Raahen Jääkiekkoklubista löytyy pelipaikkoja kaikenikäisille jääkiekkoilijoille aloittelevista pikkujunnuista jo pidempään harrastaneille, uutta pelipaikkaa etsiville vanhemmille junioripelaajille. Tulevalla kaudella 2023-24 Raahen Jääkiekkoklubissa pelataan ikäluokissa U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16 ja U18. Kaikkein nuorimmille aloitteleville pelaajille on tarjolla laadukkaasti ja suunnitelmallisesti järjestetty Leijona-kiekkokoulu. Myös tiivis yhteistyömme Raahe-Kiekko ry:n kanssa jatkuu edelleen.

Joukkueharjoittelun tukena Raahen Jääkiekkoklubin joukkueille tarjotaan maalivahtivalmennus sekä toisen asteen opiskelijoille kahdesti viikossa aamuharjoitukset yhteistyössä Raahen lukion ja Raahen Porvari- ja kauppakoulun yhteisen urheiluakatemian kanssa. Myös koulutuskeskus Brahen opiskelijat voivat osallistua urheiluakatemian aamujäille.


Lisätietoja valmennusvastaavilta:

U11-U18

Hannu Vanhala

+358 505828718

Leijona-kiekkokoulu, U8-U10

Juho Muikkula

+358445368259

rjk.raahe@gmail.com

www.raahenjaakiekkoklubi.fi

Joukkueyhteyshenkilöt löydät joukkueiden kohdalta.

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura