Raahen Jääkiekkoklubi järjestää itsenäisyyspäivänä 6.12.2022 klo 12-14 tapahtuman, jossa ystävyysottelussa pääsevät seuran vanhimpien eli U19 joukkueen kanssa pelaamaan U11-juniorit. Ottelu on palkinto U11-joukkueen pelaajille aktiivisesta ja positiivisesta osallistumisesta seuran toimintaan.

Tapahtumassa julkistetaan myös aiemmin poliisilaitoksella virallisessa valvonnassa suoritetun Kiekkoarpojen voittojen arvonnan tulokset ja voittajat voivat halutessaan lunastaa palkintonsa heti paikan päällä.

Tapahtumassa on myös varustekirppis, jota on kyselty paljon syksyn aikana. Pelaajat kasvavat nopeasti ja hyväkuntoiset varusteet kannattaa kierrättää eteenpäin. Varustekirppikselle voi tuoda varusteita myytäväksi kirppishinnoin.

Mikäli haluat vain päästä varusteista eroon helposti, voi vain tuoda ne jäähallin toimistolle etukäteen, jolloin ne hinnoitellaan kirppiksen vastuuhenkilöiden toimesta, myydään pöydässä ja tuotto käytetään seuran juniorityön hyväksi.

Jos haluat varustemyynnin tuoton itsellesi, hinnoittele tuote, merkitse hintalappuun hinnan lisäksi nimi ja puhelinnumero, jolloin saat rahat myydyistä tuotteista kirppiksen jälkeen itsellesi.

Myymättä jääneet varusteet voit lahjoittaa seuran kautta tarvitseville tai noutaa kirppiksen jälkeen takaisin itsellesi - tämäkin tieto on hyvä merkitä hintalappuun, jolloin myymättä jääneet noudettavat voidaan jättää eri tilaan odottamaan noutoa. Myymättä jääneet tuotteet tulee hakea takaisin viimeistään keskiviikkona 7.12.2022, niitä ei ole mahdollista varastoida jäähallilla.


Tervetuloa mukaan tapahtumaan!