Leijona-kiekkokoulun kausi jatkuu
Julkaistu: 02.01.2018 00.00

Leijona-kiekkokoulun kausi jatkuu

Raahen Jääkiekkoklubin Leijona-kiekkokoulu aloittaa kevätkauden toimintansa 7.1.2018.

Uusille aloittajille järjestetään mahdollisuus tutustua toimintaan jo loppiaisena 6.1.2018 klo 11.30. Tapahtumaan osallistuneet tai netissä 6.1.2018 mennessä mukaan ilmoittautuneet Leijona-kiekkokoululaiset saavat tutustumistarjouksena ilmaisen tutustumisjakson tammikuun ajaksi ja sen jälkeen koko kevätkauden hinta on vain 20 euroa. Lisäksi kaikkien syyskaudelta jatkavien kiekkokoululaisten, loppiaistapahtumaan osallistuneiden ja netissä 6.1.2018 mennessä Leijona-kiekkokouluun ilmoittautuneiden kesken arvotaan Warriorin sopimuspelaaja Joonas Donskoin lahjoittama Warriorin jääkiekkomaila. Joonas Donskoi halusi lahjoittaa Raahen Jääkiekkoklubin juniorityölle Warriorin mailoja elokuussa järjestetyn Warriorin, Raahen Kesportin ja Raahen Jääkiekkoklubin sopimusjulkaisutapahtuman yhteydessä.

Raahen Jääkiekkoklubin juniorityö on pitkäjänteistä ammattitaitoiseen valmennustyöhön ja Jääkiekkoliiton Leijonanpolku-ohjelmaan pohjaavaa toimintaa. Kaikissa ikäluokissa seurataan lajiliiton ohjeistusta viikottaisista harjoitusmääristä sekä harjoitusten sisällöistä. Tällä hetkellä Raahen Jääkiekkoklubin Leijona-kiekkokoulussa on 40 pientä harjoittelijaa, sekä G10-F08 -joukkueissa yhteensä yli 70 pelaajaa, joista on koottu useampia peliryhmiä, jotta voidaan varmistaa riittävästi peliaikaa jokaiselle pelaajalle. Mukaan siis mahtuu vielä. Koulutetut valmentajat seuraavat jatkuvasti pelaajien kehitystä ja pystyvät ohjaamaan jokaisen pelaajan omaa taitotasoa vastaavaan joukkueeseen, joita on 1-3 jokaisessa ikäluokassa. Vuosittain kasvava junioreiden määrä varmistaa sen, että jokaiselle löytyy varmasti joukkue, jossa harjoitella ja pelata omalla tasollaan. Myös pikkujunnuja isommille pelaajille löytyy aloitusmahdollisuuksia ja pelipaikkoja, joten kaikki jääkiekkoharrastuksesta kiinnostuneet tai uutta pelipaikkaa etsivät harrastajat voivat ottaa yhteyttä seuran valmennuspäällikköön tai joukkueiden valmentajiin.

Valmentajien valmennus-, kasvatus- ja ohjaustaidot ovat erittäin merkittävässä roolissa läpi koko Leijonanpolun. Tämän vuoksi myös Raahen Jääkiekkoklubin valmennuksessa panostetaan voimavaroja valmentajien koulutukseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Seuralla onkin junioreiden valmennuksesta vastaava valmennuspäällikkö Timo Elfving, jonka sydämen asiana on se, että jokainen seuran valmentaja saa riittävän koulutuksen ja perehdyttämisen lasten ja nuorten ohjaajaksi. Valmentajien taitotason varmistamiseksi seura lähettää jatkuvasti valmentajia jääkiekkoliiton järjestämiin koulutuksiin sekä tekee koulutusyhteistyötä alueen seurojen ja Jääkiekkoliiton kanssa, jotta koulutuksia saataisiin myös tuotua omalle alueelle. 8.1.2018 Raahen Jäähallissa alkaa Jääkiekkoliiton Lajitekniikkavalmennus 2, joka on Jokilaaksojen alueen yhteinen koulutus. Seuralla on myös oma maalivahtivalmentaja, Tero Tuikkala, joka yhteistyössä joukkueiden valmentajien kanssa huolehtii maalivahtien valmennuksesta.

Leijonakiekkokoulun kevätkauden aloitustapahtuma siis lauantaina 6.1.2018 klo 11.30, paikalle on hyvä tulla hyvissä ajoin, viimeistään klo 11.15. Mikäli haluat tuoda lapsesi mukaan toimintaan, mutta kyseinen päivä ei sovi, mukaan voi ilmoittautua myös netissä http://www.raahenjaakiekkoklubi.fi/ilmoittaudu-kouluun ja tulla mukaan sunnuntaina 7.1.2018, tuolloinkin on hyvä olla paikalla viimeistään klo 11.15, Leijona-kiekkokoulu alkaa klo 11.30. Varusteiksi riittää luistimet, kypärä (suosittelemme verkollista kypärää), maila, jääkiekkohanskat (paksut kinttaat käyvät myös) sekä kaulasuoja.

Tervetuloa mukaan jääkiekkoperheeseen!

Seuran uusimmat

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura