Pelaajia maailmalle
Julkaistu: 20.06.2017 00.00

Pelaajia maailmalle

RJK/PJK joukkueesta on siirtynyt pelaajia SM-sarjajoukkueisiin, jo edelliskaudella SM-sarjan vauhtia maisteli kolme pelaajaa, nyt viimekauden joukkueesta on siirtynyt neljä pelaajaa SM-sarjatasolle.

Petteri Puhakka siirtyi Oulun Kärppien B-nuoriin, Petteri sai myös paikan Kastellin Urheilulukiosta. Aapo Anttila lunasti paikan Oululaiseen Kiekko-Laseriin, Ville Viitanen ja Viljami Hynninen jatkavat pelejään Kuopion Kalpassa.

Nämä siirrot osoittavat hyvän työn mitä seuroissa on tehty, ja pienemmiltäkin kiekkopaikkakunnilta kasvattajaseuroista pelaajapolku voi viedä Suomen korkeimmille sarjatasoille saakka.

RJK:n valmennuspäällikkö Timo Elfving välittääkin kiitokset molempien seurojen valmentajille ja muille päivittäisessä toiminnassa mukana olleille henkilöille hyvästä työstä mitä pelaajien eteenpäin viemiseksi on tehty. Yhtenä isona asiana Elfving pitää myös RJK:n ja PJK:n välistä monivuotista yhteistyötä, jolla on turvattu harrastuksen jatkuminen paikkakunnilla aina B-nuoriin saakka. Tässä on myös hyvä viesti pelaajille sekä vanhemmille, kiire ei ole minnekkään, vaan hyvillä mielin voi jääkiekkoa harrastaa omalla paikkakunnalla ja vielä ponnistaa uusiin ympyröihin.

Seuran uusimmat

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura