Warrior seurasopimus
Julkaistu: 17.05.2017 00.00

Warrior seurasopimus

Raahen Jääkiekkoklubi Ry, Warrior Sports Finland Oy ja Kesport Raahe ovat allekirjoittaneet 15.5.2017 kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Warrior asustaa seuran pelaajat ja toimihenkilöt kaudesta 2017-2018 lähtien. Warrior on näkyvästi mukana RJK:n pelaajilla myös varusteissa ja mailoissa.

Warrior on tunnettu jääkiekkomailojen ja -varusteiden valmistaja, jolla on myös valmistusta Suomessa. Useat tunnetut kotimaiset ja ulkomiaset profiilipelaajat luottavat Warriorin laatuun. Lisäksi Warrior tekee yhteistyötä Suomessa useiden eri seurojen kanssa aina SM-liigasta junioriseuroihin esim. Oulun Kärppien kanssa.

- Warrior Sport Finland Oy haluaa olla vahvasti tukemassa Raahen jääkiekkoklubin junioritoimintaa ja edes auttaa kehittämään seuraa entistä laadukkaammaksi seura-asujen, varusteiden ja mailojen osalta. "Reijo Liljebald, Aluepäällikkö Warrior Sports Finland Oy"

- Tämä oli luonnollinen valinta RJK:lle, kun mietimme seuramme tarpeita ja tulevaisuutta. Halusimme valita laadukkaan ja luotettavan varustetoimittajan, jonka toimitusajat ovat nopeat ja tuotteiden hinta/laatu-suhde on hyvä. "Jarkko Sarkkila, Raahen Jääkiekkoklubi"


Seuran uusimmat

Raahen Jääkiekkoklubi ry. on vuonna 2010 perustettu kasvattajaseura