Turku Turnaus
Julkaistu: 04.04.2017 00.00

RJK:n kanssa samassa sarjassa pelasi 10 joukkuetta kahdessa lohkossa. Sarjaan osallistuneet joukkueet olivat Hermestä lukuun ottamatta uusia tuttavuuksia. Joukkueelle kertyi turnauksessa neljä alkusarjan peliä ja yksi sijoitusottelu. Alkusarjan peleistä kolme pelattiin lauantaina ja sunnuntaina pelattiin yksi alkusarjan peli sekä sijoitusottelu.

RJK sai hyvän startin turnaukselle, kun avausottelussa vastaan asettui TuTo White. Tasaisesta ottelusta kumpi tahansa olisi voinut poistua voittajana, mutta lopputulos oli kenttä tapahtumien perusteella oikeutettu tasapeli 2-2. Ottelun avausmaalista vastasi Emma, kun pelikello näytti aikaa 6:49. Neljä minuuttia avausmaalin jälkeen TuTo tuli tasoihin. RJK ei kuitenkaan tasoituksesta häkeltynyt vaan Arttu siirsi RJK:n johtoon vain minuutti tasoituksen jälkeen.
Toisen erän aluksi TuTo tasoitti ottelun 2-2, jonka jälkeen ei enää maaleja nähty. Loppu pelin aikana molemmille joukkueilla oli mahdollisuuksia tarttua voittoon kiinni, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu kiekkoa verkkoon.

Toisessa pelissä vastaan asettui Turun Kisa-Veikkojen Vihreä joukkue. Peli alkoi tasaisena ja TuK-V juhli jo avausmaalia, mutta tuomari levitti tilanteessa kätensä. Pelikatkoa seuranneesta aloituksesta RJK otti aloitus voiton, jonka jälkeen Emma purjehti kentän läpi ja sijoitti tarkan laukauksen takakulmaan. RJK ehti karata jo viiden maalin karkumatkalle ennen kuin TuK-V teki ensimmäisen maalin.
Kun RJK:n peli kulki mallikkaasti ja syötöt löysivät pelikaverien lapaan oli pelaajilla helppo työ lisätä joukkueen maali saldoa. Pelin loputtua taululla loisti komea 3-8 voittolukema RJK:lle.

Ensimmäisen pelipäivän viimeinen vastustaja oli Kokkolan Hermes punaisella joukkueellaan. RJK:n peli ei startannut niin hyvin kuin päivän aikaisemmissa otteluissa. Peli oli Hermeksen hienoista hallintaa, varsinkin sen jälkeen, kun se oli tehnyt pelin avausmaalin. Toisen erän alkupuolella Hermes lisäsi johtoaan jo kahteen maaliin ennen kuin RJK sai kuparisen rikki. Pari minuuttia kavennuksen jälkeen Hermes lisäsi johtoaan kahteen maaliin. Pelin viimeisellä minuutilla RJK taisteli vielä kavennus maalin, mutta peliaika loppui hieman kesken, jotta oltaisiin päästy tasoittamaan peli. Näin jouduttiin tästä pelistä poistumaan tappion karvas kalkki niskassa.

Sunnuntai aamu starttasi pelillä Kurran joukkuetta vastaan. Joukkueessa oli yön aikana tullut kaksi sairastumista, joka johti kokoonpano muutoksiin. Vaikka viimeinen pelaaja saapui hallille vain 15 minuuttia ennen pelin alkua niin se ei näkynyt joukkueen otteissa vaan joukkue oli liikkeellä pirteällä jalalla. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin 2-0 johdossa.
Toisessa erässä Kurra aloitti takaa-ajon ja tuli maalin päähän erän alkupuolella. Takaa-ajo hyytyi kun Kurran joukkue otti jäähyn reilu minuutti ennen erän päättymistä. RJK käytti ylivoiman hyödyksi ja teki ylivoimalla loppulukemiksi 3-1.

RJK:n lopullinen lohko sijoitus selvisi vasta Hermeksen ja TuK-V välisessä ottelussa, jossa TuK-V voittaessa RJK:lle oli tarjolla paikka pronssipeliin. Hermes kuitenkin paukutti taululle niin suuri maalisen lopputuloksen, että se vei Hermeksen lopulta finaaliin ja jätti RJK:n Pelaamaan sijoista 5-6.

Sijoitus ottelussa vastaan asettui Etelä Vantaan Urheilijat. EVU aloitti ottelun räväkästi tehden kaksi maalia jo ensimmäisen neljän minuutin aikana. Takaiskujen jälkeen RJK kuitenkin kokosi rivinsä ja pääsivät pelin vauhtiin hyvin mukaan. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty. Toisen erän EVU aloitti lähes yhtä räväkästi kuin ensimmäisen ja siirtyi jo kolmen maalin johtoon. Maalin jälkeen RJK sai pelistä kiinni ja kavensi tilanteen 1-3. Kunnollista loppukiriä RJK ei kuitenkaan saanut aikaiseksi vaan EVU laittoi erän lopulla loppulukemiksi 1-4. Lopputuloksen perusteella RJK:n lopullinen sijoitus oli kuudes sija.

Kokonaisuutena turnauksesta jäi hyvä maku, onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja jokainen pelaaja teki parhaansa. Joukkue pelasi tasollaan yhtä peliä lukuunottamatta. Kotimatkalle joukkue pystyi lähtemään iloisella mielellä, vaikka viimeisestä pelistä ei voittoa tullutkaan.