B2-nuorille voitto Iisalmesta
Julkaistu: 30.01.2017 00.00

B2-Nuorille täysi pistepotti Iisalmesta! IPK kaatui 5-2. Otteluun vieraat saivat unelma-alun, Otto Brandt (Aapo Anttila) vei ylivoimalla vieraat johtoon minuutin pelin jälkeen. IPK tuli tasoihin parin minuutin päästä, mutta Nikita Langinen (Tuomas Martinmäki-Eemeli Suoranta) ja Petteri Puhakka (Ville Viitanen-Otto Brandt) veivät vieraat erätauolle 3-1 johdossa.

Toisessa erässä Mikko Karhunen (Roope Rantakari) laukoi vieraat jo 4-1 karkumatkalle. Erän loppupuolella IPK kaventaa tilanteeksi vielä 4-2.

Kolmas erä meni joukkueella yksin puskemiseksi ja tuskastumiseksi. Maalia saatiin odottaa aivan otttelun loppuun saakka, Nikita Langisen saaman 5+20min aikana IPK otti maalivahdin pois, Ville Viitanen (Petteri Puhakka) karvasivat kiekon viivamieheltä pois ja namuttelivat tyhjiin 5-2 voiton.