12.45
RJK C1-01, C-nuorten Suomi-sarjakarsinta, Lohko 1

RJK - PaKa  1 - 8

Raahe

Lopputulos 3-7 Ahmoja vastaan lauantailta ei kuulemma kerro koko totuutta pelinkulusta, jos viimeistely olisi ollut parempaa oltais voitu tehdä muutama maali lisää. Vastustaja oli heräillä meidän maalilla, kun taas me nukuttiin siellä. Se on sääli, että kiekko vie vieläkin liikaa ja oma tekeminen unohtuu. Maalareina onnistui Mikko yhdellä ja Niko kahdella maalilla. Palkinnon sai Mikko hyvästä pelistään. PaKaa vastaan oltiin aivan vastaantulijoita aasta ööhön. Fysiikka ei vaan riitä pelaamaan kahta peliä peräkkäin kahdella kentällä perättäisinä päivinä. Lopputulos 1-8 ei valehtele ja sillä sipuli. Eka ja vika erä puolustettiin ihan ok, mutta toisessa erässä jäätiin kunnolla jyrän alle. Pelaamisen perusjutut 1vs1-pelaaminen, syöttäminen, omat miehet hukkuu jne.. eivät vaan toimi niin kuin pitäis, jos meinais voitosta taistella. Valitettavasti! Palkinto meni koko pelin oikeita asioita tehneelle Mikelle, joka myös teki ainokaisemme maalin. Hyvä UKKO! Tuomaritoiminnasta oli mukava huomata, että on pojasta polvi parantunut.

Tilastot

1 - 8

PaKa
0 - 10 - 61 - 1
5'Jäähy: 2 minHaapakoski Totti
14'Jäähy: 2 minAakko Eetu
32'Jäähy: 2 minSaarela Niko
37'Jäähy: 2 minKoski Mikko
47'MaaliValpas Mikael
47'MaalisyöttöKoski Mikko
47'2. maalisyöttöÖversti Ville
54'Jäähy: 2 minSaarela Niko