Naiset, A-tyttöjen SM-sarja

RJK - Oriflame Team  1 - 3

Vuosaari

Kolmas A-SM jatkosarja ottelu

Tiedettiin jo ennalta että vauhtia ei tule uupumaan tästä Oriflame pelistä. Joukkue pääsi hyvin vastustajan rytmiin.
Terävä suuntaa muuttanut laukaus meni Malviinan taakse kun peliä oli pelattu pari minuuttia. Minuutin päästä hienon hyökkäys kuvion tuloksena Anna siirsi kiekon Ainolle ja terävä syöttö Idalle ja ottelu tasan. Päästiin kokeilemaan ylivoimaa mutta tuloksetta. Meille kaksi jäähyä peräkkäin ja juuri ensimmäisen jäähyn päätyttyä vastustaja teki maalin. Meille annettiin vielä yksi jäähy mutta tämä kestettiin ja erä päättyi 1-2. Toisessa erässä meillä oli monta paikkaa tasoittaa, mutta kiekko kimpoili aina johonkin eikä tuuriakaan tuntunut olevan. Tasaista vääntöä oli pitkän aikaa. Erän lopussa Orifleimin terävä laukaus viivalta maskintakaa maaliin tilanne 1-3. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä, peli oli tosi tasaista. Puolustaa muistettiin ja hyökkäämäänkin päästiin.

Tilastot

1 - 3

Oriflame Team
1 - 20 - 1 -
2'MaaliSahlström Sofia
2'MaalisyöttöHulanmäki Jasmin
14'Jäähy: 2 minSarkkinen Monica