Naiset, SM-karsintasarja

RJK - KJT  4 - 11

Raahen jäähalli

Viimeinen SM-Karsintapeli

Nähtiin tosi vauhdikasta kiekkoa. Ensimmäisen erä tasaista vääntämistä. Vastustaja sai tehtyä kaksi maalia, välillä pyörittivät lujasti mutta ilman tulosta 0-2 tilanteessa erätauolle.

Toinen erä alkoi vahvasti Aino Lotan esityöstä sai tehtyä avaus maalin. Viiden minuutin kuluttua Alisa sai avattua hienosti Idalle joka jatkoi Ainolle ja verkko heilumaa tilanne tasan. Monta tilaisuutta tuli laittaa kiekko sisään mutta onnistumisia lisää ei tullut. Vastustaja välillä pyöritti peliä meidän päässä. KJT teki ylivoimalla maalin Sofian istuessa 4min rangastustaan. Toista maalia ei ylivoimalla saaneet tehtyä. KJT erän loppuun teki neljännen maalin.Heidi joutui koville 30 torjuntaa toisessa erässä.

Kolmannen erän alussa ei saatu kiekkoa pois vastustajalta ja tilanteista tuli kolme maalia viiden minuutin sisällä. Tämä söi joukkuetta. Lotta kuitenkin kavensi tilannetta 3-9. KJT jatkoi painostusta muutama musta minuutti ja KJT rokotti. Jasu pääsi vielä Sofian ja Alisan avustamana tekemään maalin. Kerran vielä vastustaja laittoi kiekon Heidin taakse.

Kuitenkin peli oli viihdyttävää katsoa ja tytöt pääsivät väläyttelemään taitojaan myös Liiga tasolla pelaavaa joukkuetta vastaan. Vastustaja oli muutaman vuoden keski-iältään vanhempi. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen.

Tilastot

4 - 11

KJT
0 - 22 - 22 - 7
20'MaaliHärkönen Aino
20'MaalisyöttöSarkaranta Lotta
25'MaaliHärkönen Aino
25'MaalisyöttöKarjalainen Ida
25'2. maalisyöttöKylmäaho Alisa
34'Jäähy: 2 minSahlström Sofia
46'Jäähy: 2 minHulanmäki Jasmin
51'MaaliSarkaranta Lotta
51'MaalisyöttöHärkönen Aino
51'2. maalisyöttöKarjalainen Ida
58'MaaliHulanmäki Jasmin
58'MaalisyöttöKylmäaho Alisa
58'2. maalisyöttöSahlström Sofia