RJK-98, Suomi-Sarja

RJK - Sapko  8 - 7

Raahe

Maalirikas Sapko peli

Jälleen kerran karu aloitus kun kiekko lipui torjunnan jälkeen maaliviivalla ja vastustaja oli ensimmäisenä paikalla tuikkaamassa kiekon pörsään. Mutta ei kauan tarvinnut odotella tasoitusta, meillä kolmeykkönen maalivahti aavisteli vielä viimeistä syöttöä ja jätti etukulman auki, josta Jani kiitti ja kuittasi tasoitusmaalin. Ensimmäinen erä mentiinkin tasaisesti maaleja molempiin päihin.

Toinen erä alkoi hienosti kun Miika heitti viivalla nappisyötön Mikelle joka latasi suoraan syötöstä maalin, muuten loppuerän pelaaminen oli aneemista, ei liikettä eikä ajatusta, toki Kalle-Tiku ja Tumppi-Ville viimeisteli meille maalit joista viimeisin AV:lla.

Kolmas erä aloitettiin AV:lla eikä aikaakaan kun vastustaja kavensi eron maaliin. Ati lisäsi meidän karkumatkaa ja kohta perään Kalle viimeisteli Miken syötöstä meidät jo kolmen maalin turvallisen tuntuiseen johtoon. Viisi minuuttia ennen loppua kurvaili vastustajan pelaaja vapaasti maalille ja ero oli enää 2 maalia, muutama minuutti myöhemmin vastustajan siniviivalla sokkosyöttö jonka nappasi kaveri haltuun ja teki AV maalin. Opa pelasti vielä lopussa hienolla räpsätorjunnalla voiton kuitenkin ansaitusti meille.

Tilastot

8 - 7

Sapko
3 - 33 - 12 - 3
6'MaaliLampela Jani
6'MaalisyöttöHonkamäki Riku
9'Jäähy: 2 minKorkala Aleksi
17'MaaliKorkala Aleksi
17'MaalisyöttöSuoranta Eetu
17'MaaliHonkamäki Riku
17'MaalisyöttöSippala Kalle
20'MaaliHänninen Mirko
20'MaalisyöttöKarjaluoto Miika
20'2. maalisyöttöSvensk Tuomas
27'Jäähy: 2 minBrandt Henry
30'MaaliSippala Kalle
30'MaalisyöttöPikkarainen Tino
36'Jäähy: 2 minNiemi Toni
39'Jäähy: 2 minNiemi Toni
39'MaaliTähtinen Ville
39'MaalisyöttöSvensk Tuomas
48'MaaliKorkala Aleksi
52'MaaliSippala Kalle
52'MaalisyöttöHänninen Mirko