RJK E2-06, E2 aluesarja

RJK - Kiekko-Oulu valk  2 - 2

Jäähalli

Aluesarjan alkulohko päätökseen

E2 joukkue pelasi aluesarjan alkulohkon päätöspelin lauantaina aammulla. Aamupeli olisi tarjonnut viihdettä koko rahan edestä, jos otteluun olisi pitänyt maksaa sisäänpääsymaksu. Pelissä ei juhlittu maaleilla, mutta nähtiin taklauksia, runsaasti hyvin rakennettuja maalipaikkoja ja yksi rangaistuslaukaus, jonka maalivahti Aleksi Perkiömäki torjui.

Ensimmäisen maalin pelissä teki RJK, kun Pihlajamaan Aleksi pääsi sivaltamaan kiekon vastustajan verkkoon. Kiekko-Oulu ei jäänyt pitkäksi aikaa ihmettelemään RJK:n maalia, vaan tasoitti pelin ylivoimalla. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla oululaiset saivat vahvan pyörityksen RJK:n päätyyn, mutta eivät saanet toimitettua kiekkoa maaliin. Kokonaisuudessaan tasainen erä oli kuitenkin raahelaisten hallintaa ja hieman terävämmällä viimeistelyllä ottelun toiseen erään oltaisiin menty selvässä raahelais johdossa.

Toinen erä alkoi samalla sävelellä, kuin ensimmäinen erä pelattiin: RJK meni ensin johtoon, mutta Kiekko-Oulu tuli tasoihin. Toinen erä oli tasaisempi kuin ensimmäinen. Pelin loppu puolella oululaisille tarjottiin loistavaa tilaisuutta mennä pelissä johtoon, kun heille tuomittiin rangaistuslaukaus RJK:n pelaajan kaataessa oululais hyökkääjän tämän ollessa läpiajossa. Maalilla loistopelin pelannut Perkiömäki onnistui pilaamaan Kiekko-Oulun pelaajan maaliyrityksen ja näin tilanne pysyi tasan 2-2. Ensimmäisen erän tapaan oululaiset saivat myös toisen erän viimeisellä minuutilla vahvan pyörityksen RJK:n päätyyn, mutta eivät onnistunee maalinteossa. Näin peli päättyi tasan 2-2.